Nå er jeg klar for å stille til valg for Arbeiderpartiet

Kjære venner, tusen takk for at dere har vist meg omsorg og støtte i min vanskelige tid i Arbeiderpartiet. Det har betydd utrolig mye for meg når venner og ukjente har tatt kontakt for å engasjere meg, inspirere meg og snakke varmt om meg. Det har vært en overveldende kjærlighet og omsorg. Jeg vil takke Seniornettverket i Ap som samlet inn penger slik at jeg kunne ivareta min rettssikkerhet ved hjelp av min advokat. Tusen takk til alle som har stått i bønn med meg, det har styrket meg.

Jeg føler det er riktig tid å fortelle hvordan det har vært og hva jeg tenker fremover om partiet og mitt engasjement. I går ble jeg forespurt om jeg ville stå på nominasjonslista til Trondheim Arbeiderparti ved kommunevalget til høsten. Selv om det er en krevende tid for både meg og familie føltes det riktig å takke ja, av flere grunner.

Nå er jeg klar for å stille til valg for Arbeiderpartiet. Jeg er glad for at jeg har fått plass på bystyrelista igjen, for det er slik jeg kan fortsette mitt engasjement i våre folkevalgte organer for å skape et inkluderende og likeverdig samfunn for alle, et fellesskap med små forskjeller som bidrar til at våre barns drømmer kan bli til virkelighet.

Jeg skal også være ærlig, Arbeiderpartiet trenger å fornye sin partikultur fordi vi må begynne å se bjelken i vårt eget partiøye før vi kan lede samfunnet med våre verdier om felleskap og like muligheter til alle. Derfor sendte jeg inn min bekymringsmelding til partisekretæren i Ap, Kjersti Stenseng og avventer et svar fra henne.

Vårt parti må i tiden fremover jobbe aktivt for å bedre partikultur. Vi må inkludere flere, fordele tillitsverv slik at makta ikke ligger på noen få hender, vi må lytte til hverandre, vi må sørge for at vi har til enhver tid tillitsfulle ledere slik at ingen andre blir offer for det politiske maktspillet som jeg har blitt utsatt for i partiet. Jeg vil ikke bare peke på våre felles utfordringer, men som bystyrekandidat for Ap vil jeg være en aktiv del av løsningen.

De som har begått urett mot meg må få konsekvenser slik at de kan få tid til å ta lærdom av det de har gjort mot vårt parti men også mot meg som enkeltmenneske. Jeg er klar for å gjøre min del av jobben slik at uretten som har hendt meg og måten jeg har blitt behandlet i nominasjonsprosessen i Trondheim Ap aldri skal skje med noen partimedlemmer etter meg.

Dette arbeidet samt å drive valgkamp for at Rita skal bli gjenvalgt som byens ordfører blir det viktigste for meg i tiden fremover mot valget i September. Håper du vil hjelpe partiet og meg på veien mot valgseier i 2019!

Link:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s