Foredrag

Ser du etter en foredragsholder til konfirmanter, ungdommer eller unge voksne? Da er det meg du skal kontakte. Med meg på scenen er du som arrangør sikret en profesjonell foredragsholder og en trygg, stødig og sikker gjennomføring, som treffer deltakernes forventninger. I mine foredrag filosoferer jeg over temaer som fred, identitet, verdier, fellesskap, samfunn, ledelse og kommunikasjon. Jeg har som mål i å bringe flere unge og voksne stemmer inn i den politiske debatten om de viktigste samfunnsutfordringene vi står ovenfor.

Alle mine foredrag kan tilpasses til en form for:

  • Workshop, gruppearbeid, stasjonsarbeid, selvrefleksjon og diskusjon
  • Lengde er minimum 30min og maks 60 min.  Skulle det være et ønske om et mer tilpasset seminar må dette nevnes i kontaktskjemaet.

Debattleder, møteleder, konferansier:

I tillegg til å være foredragsholder leder jeg alle typer arrangementer. Jeg bistår som møteleder, konferansier eller debattleder. Jeg var konferansier og debattleder på oppdrag fra FN Sambandet, Handel og Kontor under Arendalsuka 2018.

Som møteleder, konferansier hjelper jeg å lede møter på en minnerik, innholdsrik og spenneden måte. I min rolle som debattleder er min hovedoppgave å bidra til en meningsfull debatt ved å belyse temaet best mulig og ved å få det beste ut av debattantene. Jeg har solid erfaring i å kommunisere og lede et stort publikum. Jeg kan og håndtere det uforutsette og leder alt fra små til store konferanser og paneldebatter.

Ta kontakt gjennom skjema nedenfor for å bestille et foredrag til din skole, klasse, konfirmasjonsgruppe eller organisasjon.

Leon Bafondoko i aktivitet del 2

Foredragsholder: Leon Bafondoko