Et sterkere fellesskap

Den 9. september er det lokalvalg. Over hele landet stiller tusenvis av engasjerte kvinner og menn til valg for Arbeiderpartiet fordi vi vil løse utfordringer du og jeg møter i hverdagen. 

Tiden er inne for finne felles løsninger på våre felles utfordringer.

Jeg enig med Arbeiderpartiet som går til valg for et sterkere fellesskap. Jeg mener vi er i en tid der vi trenger å finne vår styrke i våre felles verdier og mangfold. 

Jeg vil legge til rette for at vår by skal bli en bedre by for alle våre barnehagebarn, skoleelever, alle som søker arbeid, alle som er i arbeid og alle våre pensjonister. Derfor går Arbeiderpartiet til valg for å styrke vårt fellesskap. Felleskapet er alle oss som bor i vår by, felleskapet det er vi. 

Vi skal løse våre utfordringer som er i denne byen, sammen. Vi må fordele godene mer rettferdig, ulikheten mellom de som har så utrolig lite og de som har så utrolig mye skal bli mindre. Vi skal inkludere de som står utenfor vårt arbeidsfellesskap. De skal delta i et arbeidsliv som tilbyr faste og hele stillinger, de skal bli våre kollegaer på en god arbeidsplass.

Vi skal hjelpe våre unge som har valgt bort å fullføre videregående utdanning, flere ungdommer skal få hjelp til å fullføre sin utdanning. 

Vårt fellesskap har et ansvar for å stille opp for barn som slutter på SFO og idrett fordi lommeboka til mamma og pappa er tom for penger. Barn som har sluttet på SFO, skal tilbake i vårt fellesskap, vi skal gi gratis SFO. 

La oss brette opp ermene for å skape et sterkere fellesskap som gir like muligheter til oss som lever ulike liv, et fellesskap der vi gjør hverandre godt og bygger samhold mellom individer og lokalsamfunnet. Dette er det fellesskapet som jeg drømmer om. 

Derfor er det veldig meningsfylt å stå som 72.kandidat på listen til Trondheim Arbeiderparti. Å stille til valg for Arbeiderpartiet er noe av det jeg kan gjøre for å bidra til at byen vår, Trondheim skal bli et sterkere fellesskap. 

For å bli folkevalgt Ap-politiker, ber jeg om din hjelp. Du hjelper meg om du gir et kryss på plass 72. 

Om du har bestemt deg for å stemme på et annet parti, setter jeg stor pris for å få en «slenger» (gitt til Leon Bafondoko kandidat nr 72 fra Arbeiderpartiet).

En personstemme eller «slengerstemme» vil utgjøre en forskjell på valgdagen mandag 9. september, gleder meg veldig mye til å gjøre en innsats for et sterkere fellesskap i byen vår, Trondheim.

Ordfører i Trondheim kommune Rita Ottervik og bystyrekandidat Leon Bafondoko

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s