Eventyret om Soria Moria-regjeringen

Eventyret om Soria Moria-regjeringen er over for denne omgang. Eventyret startet i 2005 og har vart i åtte år, den rødgrønne regjeringen Sv, Sp og Ap gikk felles inn i regjering med kraften og viljen til å forandre det bestående. Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet fikk samlet flertall på Stortinget etter valget i 2005, men etter åtte år ønsket velgerne et regjeringsskifte.

Soria Moria-regjeringen har klart å endre Norge til et mer rettferdig og likestilt samfunn slik at alle kan leve ut sine drømmer. Jens Stoltenbergs regjering har alltid ført en politikk som har blitt bygd på rettferdighet og fellesskap. Regjeringen har gjennomført sin oppgave etter åtte år om det å styrke, fornye og videreutvikle velferdssamfunnet slik at velferdsstaten blir for alle og ikke for de få.

Arbeiderpartiet er partiet som alltid kommer til å kjempe for å bruke penger på fellesskapet framfor skattekutt til de som har mest fra før. Vi kommer alltid til å kjempe for å bidra til små forskjeller i samfunnet,. Det skaper sterkere fellesskap, økende forskjeller skaper mistillit og uro i samfunnet. Vår flertallsregjering var en suksess, og våre løsninger har preget utviklingen av samfunnet vi lever i. Vi søker alltid nye løsninger for framtidas utfordringer, og er aldri i mål fordi samfunnet vi lever i er alltid i utvikling. Eventyret om Soria Moria-regjeringen er slutt for denne omgang men eventyret fortsetter etter fire år med en Høyre-Frp- regjering.

Leon Bafondoko (15)

Artikkelen var på trykk Adresseavisen Torsdag 17.Oktober.2013

Link: https://www.e-pages.dk/adresseavisen/4344/article/104328/55/5/render/?token=cd99c15494d0f828f644eb76cfbde947

36222861_1710468252362248_1447956204172083200_n.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s